Britney Spears si noul sau iubit au confirmat relatia. Ce a marturisit cantareata


Zvonurile despre o noua relatie au inceput inca dinainte de inceperea anului , insa acum Britney Spears a confirmat ca se intalneste cu el si chiar a povestit ca ea a fost cea care l-a invitat prima data in oras.


Sam Asghari este barbatul care i-a atras atentia cantaretei, dupa ce au filmat impreuna videoclipul noii sale piese, "Slumber Party", iar fanele sale nu se mira deloc de asta, avand in vedere ca tanaraul arata impecabil.

Britney, in varsta de 32 de ani si cu 10 ani mai in varsta decat Sam, a povestit unui post de radio ca ea a fost cea care l-a invitat pe barbat la o intalnire, pentru ca l-a considerat "dragut".

"Asteptam si asteptam deja de 20 de minute, efectiv blocati acolo (in timp ce filmau videoclipul). Am fost fortati sa vorbim unul cu celalalt. Nu ma cunostea ca persoana si eu nu aveam habar cine naiba era el, doar vorbeam.", a povestit Britney despre modul in care s-au cunoscut.

Se pare ca atractia nu a fost imediata, pentru ca vedeta a povestit ca a gasit numarul de telefon al lui Sam abia 5 luni mai tarziu, pe un biletel uitat si ca abia atunci s-a gandit sa il sune.

Marturisirile lui Britney au continuat cu ea spunand ca este dificil sa asesti un barbat dragut per total si ca in ciuda faptului ca este in cautarea unui partener, Sam i s-a parut o persoana simpatica, iar asta a convins-o sa ii ofere o sansa. 

 

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


 

Happy New Year ????????????

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on


 

Tired but driven after a kick ass workout with @1stphorm

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on

FULLSCREEN
Britney Spears si noul sau iubit au confirmat relatia. Ce a marturisit cantareata
  • /

related posts