Bronz in exces si multa piele la vedere. Vedeta care si-a etalat corpul intr-o tinuta la limita dintre sexy si vulgar


A muncit din greu pentru a avea o silueta de care sa fie mandra, iar acum si-e expune in cele mai sumare tinute. Fitness guru Jennifer Nicole Lee a facut iar deliciul presei tabloide cu tinuta sa aflata la limita decentei.


Antrenoarea de fitness, care a devenit celebra in urma unei slabiri spectaculoase, le-a facut viata usoara paparazzilor si s-a lasat fotografiata din toate unghiurile. Jennifer Nicole Lee a iesit la plimbare purtand doar o pereche de pantaloni scurti minuscului si un top scurt, care i-a lasat abdomenul plin de patratele la vedere.

Citeste si: Bikini prea mici pentru forme neincapatoare. Vedete care au sucit mintile barbatilor in costume de baie minuscule

Aceasta a devenit un model de urmat pentru femei atunci cand a slabit 30 de kilograme si a devenit un guru al fitnessului. Jennifer Nicole Lee nu s-a oprit aici. A scris carti despre povestea ei, a scos cateva DVD-uri cu exercitii fizice , ba chiar si-a facut propria linie de costume de baie. Nici actoria nu i-a scapat: a jucat rolul unui instructor de fitness in filmul „Pain & Gain”, regizat de Michael Bay.

Insa, in ultima perioada Jennifer Nicole Lee a fost eclipsata de o noua stea a fitnessului din Statele Unite. Este vorba Michelle Lewin, o pasionata de fitness si body building, cu 10 ani mai tanara ca Jennifer Nicole Lee.

Michelle are o garderoba extrem de asemanatoare cu cea a lui Jennifer: pantaloni ultra scurti, bluze mulate, topuri minuscule. 

Michelle Lewin a dezvaluit de curand ca a suferit in trecut de grave tulburari alimentare. Tanara de 29 de ani a povestit ca au fost necesari 13 ani de exercitii fizice intense pentru a obtine o forma fizia satisfacatoare. "Eram prea slaba, aveam 40 de kilograme. Nu puteam purta niciodata fusta si tocuri inalte. Eram foarte complexata de felul in care aratam", a spus Michelle Lewin.

FULLSCREEN
Bronz in exces si multa piele la vedere. Vedeta care si-a etalat corpul intr-o tinuta la limita dintre sexy si vulgar
  • /

related posts

Modifică setările cookies