Brooke Shields, la 51 de ani. Cum arata acum actrita din "Laguna Albastra"


Dupa ce si-a petrecut preadolescenta in filme ca Pretty Baby sau Laguna Albastra, Brooke Shields a devenit unul dintre cele mai cautate modele pentru copertile revistelor de moda. La 51 de ani, actrita este la fel de frumoasa cum ne-o amintim, iar cea mai recenta aparitie publica sta drept dovada a acestui fapt.


Sprancenele sale groase, structura osoasa perfecta a fetei si parul sau lung au devenit simboluri ale frumusetii. La 51 de ani, Brooke arata la fel de bine ca in adolescenta, desi e trecuta de prima tinerete.

Bruneta impresioneaza cu aceleasi trasaturi angelice si cu un look 100% natural, ea fiind una dintre putinele vedete de la Hollywood care refuza injectiile si interventiile chirurgicale. Atunci cand admiram actritele americane pe covorul rosu al diverselor evenimente avem puternica impresie ca fie au descoperit elixirul tineretii vesnice, fie ca pot opri timpul in loc.

Este reconfortant, din cand in cand, sa vedem o vedeta care face exceptie de la aceasta regula. Brooke este exceptia, iar drept dovada a autenticitatii ei stau doua dintre cele mai recente imagini. 

  • Brooke Shields, la 51 de ani. Cum arata acum actrita din Laguna Albastra
Modifică setările cookies