Brooklyn Beckham a pozat sexy, in pat, pentru prietena lui. Vezi imaginea cu fiul de 18 ani al lui David Beckham


Brooklyn Beckham, baiatul in varsta de 18 ani al cuplului Victoria si David Beckham, a pozat intr-o ipostaza intima si a dedicat imaginea iubitei lui. Brooklyn se iubeste cu actrita Chloe Moretz inca din 2014.


De cand s-a indragostit, Brooklyn Beckham a inceput sa isi descopere sex appealul. Cel mai mare dintre fiii lui David Beckham a trecut de varsta majoratului, a inceput o relatie serioasa cu actrita Chloe Moretz, iar acum posteaza fotografii sexy pe retelele de socializare, pe care le dedica iubitei lui. El a postat recent pe contul de Instagram o fotografie in care apare intins pe pat, la bustul gol, etalandu-si astfel corpul intens lucrat la sala. In descrierea imaginii a scris: “minunata Chloe Moretz”.


 

Laaavly @chloegmoretz

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


 

i will

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on


La randul ei, actrita in varsta de 20 ani, i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste si a postat o fotografie cu Brooklyn, care poarta un hanorac pe care scrie Love Me Forever (iubeste-ma pentru totdeauna), cu descrierea “asa o sa fac”.


 

#XBoxOneX

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on


 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


Relatia tinerilor indragostiti nu a fost mereu atat de roz. In vara anului trecut s-au despartit, dar dupa aproape un an s-au impacat, iar acum par mai fericiti ca niciodata.  

related posts

Modifică setările cookies