Bunicul a infometat-o pana a ajuns sa cantareasca 16 kg. Povestea halucinanta a unei tinere din Japonia


O tanara din Japonia, in varsta de 20 de ani si-a impartasit povestea traumatizanta pe Twitter. Tanara a fost crescuta de bunicul ei, care ii interzicea sa manance, iar la 10 ani ajunsese sa cantareasca putin peste 16 kg si era piele si os.


Tanara din Japonia si-a ascuns identitatea sub userul Wild Cabbage si a postat pe Twitter fotografii cu ea de la 10 ani, antunci cand avea 16,8 kg. Fata a vrut sa traga un semnal de alarma cu privire la violenta domestica prin postarea ei si a povestit la ce chinuri a fost supusa de propriul bunic. Se pare ca acesta nu o hranea deloc, iar atunci cand o prindea ca a mancat ceva pe ascuns, o lovea cu pumnii in stomac pana vomita. 
In cele din urma, tanara a fost salvata de politisti si dusa la spital. Medicii i-au spus ca viata ei atarna de un fir de ata si ca mai avea doar cateva minute de trait. Fata nu a dat detalii despre bunicul ei, asa ca nu se stie ce s-a intamplat cu el dupa ce a fost salvata de politisti.In prezent, tanara are 20 de ani si si-a revenit complet (in partea stanga a pozei). 

  • Bunicul a infometat-o pana a ajuns sa cantareasca 16 kg. Povestea halucinanta a unei tinere din Japonia

related posts

Modifică setările cookies