Bust mai mare cu 2 numere fara operatie sau Photoshop. Secretul din spatele transformarii Nayei Rivera


Toate bliturile de la petrecerea Vanity Fair si FIAT Young Hollywood Celebration au fost indreptate catre Naya Rivera. Ce-i drept fosta vedeta "Glee" si-a pus in evidenta atuurile fizice ca nimeni alta in urma cu o noapte!


Proaspata mamica a ales sa imbrace pe covorul rosu o rochie alba, lunga, ultra-decoltata, care i-a scos in evidenta bustul generos si formele voluptuoase. Desigur, toata atentia a fost indreptata catre sanii ei, care au parut cu doua numere mai mari. Secretul?

"Trebuie sa-i multumesc baietelului meu pentru felul in care arata decolteul meu din seara aceasta", a spus Naya, care a nascut in urma cu cinci luni.

Vedeta sustine ca schimbarea radicala se datoreaza sarcinii si nasterii si ca nu a apelat la nicio alta metoda pentru a-si altera aspectul fizic. 

Naya Rivera (28 de ani) si Ryan Dorsey(31 de ani), tatal copilului ei, s-au casatorit in Cabo San Lucas, pe 19 iulie 2014. Intr-un mesaj pentru admiratori, acestia au marturisit: "Suntem binecuvantati ca suntem sot si sotie. Ziua noastra a fost incredibila, iar totul a fost asa cum ne-am dorit. Dragostea adevarata mereu invinge". La sase luni de la eveniment, ei au marturisit si ca vor deveni parinti.

Baietelul lor, Josey Hollis Dorsey, s-a nascut in septembrie 2015, si este unul dintre cei mai alintati bebelusi de la Hollywood, asa cum chiar parintii lui sustin.

related posts

Modifică setările cookies