Bustul sau imens face iar senzatie pe Facebook. Imaginea pentru care Ruby a primit peste 4.000 de like-uri


Protejata lui Smiley a reusit sa isi creeze foarte rapid un nume pe piata muzicala din Romania. In ultima perioada insa, cariera lui Ruby nu a fost motivul pentru care artista a atras atentia, ci ipostazele hot-hot in care apare periodic.


Dupa ce a postat saptamana aceasta o poza care demonstreaza ca lucreaza la noul ei proiect, Ruby a decis sa isi incante fanii si cu o imagine mai sexy.

Astfel, artista le-a aratat tuturor ca are unul dintre cele mai frumoase corpuri din Romania si si-a expus fara nicio jena decolteul generos. Mai mult decat atat, prin poza postata ea isi incurajeaza admiratorii sa faca sport si le atrage in felul ei atentia ca silueta impecabila pe care o etaleaza se obtine doar prin multa munca.

In imagine putem sa vedem si o sapca care are inscriptia "Cocaina & Caviar", Ruby dorindu-si din tot sufletul sa le arate fanilor de pe Facebook cat de gangsta girl este de fapt. 

Ce zici de noua poza publicata pe retelele de socializare? Crezi ca deja exagereaza cu imaginile de acest tip sau e bine ca are cu ce se mandri?

related posts

Modifică setările cookies