Buzele care au nevoie de ingrijire non stop. Cum a fost surprinsa Kylie Jenner la New York Fashion Week


Chipul lui Kylie Jenner a devenit imobil! Tanara in varsta de 18 ani nu a schitat nici macar un zambet la zecile de intalniri cu paparazzi din cadrul saptamanii modei de la New York. 


Celebra pentru buzele sale de dimensiuni impresionante, Kylie Jenner si-a ingrijit cel mai de pret atu fizic de fata cu toata lumea. Chiar daca stia ca este inconjurata de zeci de paparazzi, mezina clanului Kardashian nu s-a putut abtine sa nu isi scoata trusa de make-up pentru a-si reinprospata machiajul buzelor.

"Sta cate o ora sa isi machieze buzele", spunea in urma cu ceva vreme despre ea Scott Disick, fostul partener al lui Kourtney Kardashian. Kylie a dezvoltat o adevarata obsesie pentru buzele sale, petrecand mai mult timp decat ar fi normal pentru ingrijirea si infrumusetarea acestora.

De curand, Kylie a postat un material video pe Instagram unde le arata fanilor in ce consta rutina sa de make up. Insa pentru a folosi toate produsele recomandate de tanara in tutorial ne-ar costa 3560 de dolari.

De cand a inceput Saptamana Modei de la New York, Kylie Kenner si surorile sale au luat cu asalt salile de prezentare si sunt si mai active pe plan monden decat de obicei...daca acest lucru este posibil :) Practic, sunt omniprezente!

Kylie a fost in primul rand la mai multe show-uri, fiind insotita de iubitul sau Tyga. Mezina clanului Kardashian a defilat in mai multe outfituri controveresate, considerate de criticii de moda exagerate pentru o tanara de numai 18 ani.

Intra in galeria foto de mai jos sa vezi tinutele pe care le-a purtat Kylie Jenner la New York Fashion Week.

Daca mezina clanului face furori in public, Kendall Jenner este adevarata vedeta a familiei in timpul evenimentelor de fashion. Kendall este preferata marilor designeri si este solicitata pentru o multime de showuri. Tanara a postat pe pagina sa de Instagram o imagine din culisele evenimentului, care arata ca nu totul este atat de glamuros ca prezentarea in sine. Kendall le arata fanilor cum este nevoita sa isi rada parul de pe picioare cu lama chiar inainte de a defila pe catwalk pentru a prezneta hainele unui cunoscut designer.

 

so much fashion, not enough week #YouGottaDoWhatYouGottaDo

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

related posts

Modifică setările cookies