Buzz, fratele lui Kevin din "Home Alone", la 39 de ani. Cat de schimbat e actorul care a marcat o generatie


In urma cu 26 de ani, obtinea rolul vietii alaturi de Macaulay Culkin in "Home Alone". Anul acesta, Devin Ratray a revenit pe marile ecrane intr-o comedie care-i are in distributie pe cei mai mari actori de gen ai momentului: Kate McKinnon, Kristen Wiig, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis si Owen Wilson.


Interpretarea impresionanta pe care a avut-o in primul film "Home Alone" i-a adus rolul si in cea de-a doua parte, "ost in New York". Desi cariera sa ar fi trebuit sa explodeze din acel moment, lucrurile nu au stat asa. Actorul nu a mai jucat in productii de mare anvergura pana de curand, cand a primit un rol in "Masterminds".

La 39 de ani, starul e de nerecunoscut fata de anii adolescentei. Look-ul i s-a potrivit de minune pentru cel mai recent rol si nu credem ca gresim cand spunem ca Buzz nu a fost si nici nu va fi vreodata vreun... silfid.Avand in vedere ca acesta e primul lui rol intr-un film de anvergura, trebuie sa mentionam ca Devin Ratray e indragostit de lumea artistica si ca, pe langa actorie, se ocupa si de cealalta mare pasiune a sa, muzica.

El a pus bazele formatiei Little Bill, care sustine concerte in New York, si, cand nu joaca in filme produse la Hollywood, canta alaturi de colegii sai de trupa.

FULLSCREEN
Buzz, fratele lui Kevin din "Home Alone", la 39 de ani. Cat de schimbat e actorul care a marcat o generatie
  • /


related posts