Cadoul la care nu te-ai fi asteptat. Ce a primit Monica Gabor de la Mr.Pink de Ziua Indragostitilor


14 februarie vine la pachet cu cine romantice, inimioare si declaratii de iubire, iar in cazul vedetelor sarbatoarea capata o amploare si mai mare, multe dintre ele incercand sa fie excentrice pentru a le arata sufletelor pereche iubirea.


Nu si Mr.Pink, iubitul celebrei Monica Gabor. Traditionalist si adept al cadourilor clasice, acesta a surprins-o pe iubita sa cu un buchet de trandafiri roz, bineinteles.

"Love is not about how long we've been together, not about how much we give or receive, not about how many times we help each other. It's all about how much we value each other! Happy Valentine's Day! Voi ce declarație de dragoste intenționați sa îi faceți partenerului vostru de viață cu ocazia Zilei Îndrăgostiților?”, a postat Monica pe contul ei de Facebook.

Asadar, ea incearca sa ne convinga de faptul ca nu conteaza de timp dureaza o relatie, nici lucrurile pe care le dai sau le primesti si nici ajutorul neoconditionat primit din partea sufletului pereche. Ceea ce conteaza este ca partenerii sa se pretuiasca unul pe celalalt.

De acord? Te asteptai ca bogatasul sa ii ofere Monicai un simplu buchet de trandafiri roz?

related posts

Modifică setările cookies