Caitlyn Jenner si-a facut operatie de schimbare de sex. "Voi trai cu adevarat pentru prima oara in viata mea"


Fosta sa sotie, Kris Jenner, a recunoscut ca l-a mai surprins proband haine de femeie, iar fiicele lui vitrege, surorile Kardashian, au avut si ele un mic soc cand au surprins scene de genul acesta in copilaria lor. Acum Caitlyn Jenner, fosta Bruce Jenner, spune ca traieste pentru prima oara "cu adevarat": si-a facut operatie de schimbare de sex.


La doi ani dupa ce a anuntat  ca a inceput tranzitia pentru a deveni femeie, Caitlyn Jenner, in varsta de 67 de ani, a dezvaluit in volumul ei de ca a suportat operatia de schimbare de sex in luna ianuarie.

Caitlyn  a primit un avans de 4 milioane de dolari pentru memoriile sale “The Secrets of My Life”.

Jenner si-a anuntat noua identitate intr-un interviu televizat din aprilie 2015 si a dezvaluit ca si-a schimbat prenumele - din Bruce in Caitlyn - intr-un interviu pe care l-a acordat in iulie 2015 revistei Vanity Fair. 

Jenner, tatal vitreg al vedetelor de reality-show Kim, Kourtney si Khloe Kardashian, a avut, ulterior, propriul reality-show care a relatat tranzitia sa de la barbat la femeie.

Potrivit fragmentelor din volumul ei de memorii, Jenner spune ca acea operatie de schimbare de sex, o interventie chirurgicala costisitoare si complexa, a avut succes si ca, in prezent, ea se simte ”nu numai minunat, ci si eliberata”.

Caitlyn Jenner mai spune ca faptul ca a avut un penis nu reprezenta ”niciun dar special si nici nu avea o utilitate” si ca dorea sa aiba ”toate partile anatomice corecte”. ”Eram obosita sa tot ascund tot timpul acel lucru blestemat”, a adaugat ea.

Bruce Jenner a doborat de trei ori recordul mondial in proba de atletism intre anii 1975-1976 si a devenit campion olimpic in aceasta proba in anul 1976 la Jocurile Olimpice de la Montreal. De atunci, celebrul sportiv a fost declarat ”erou al Americii” si si-a construit o cariera de succes in televiziune, film si moda. 

A fost casatorit de trei ori - cu Chrystie Crownover (1972-1981), Linda Thompson (1981-1986) si Kris Kardashian (1991-2015) - si are sase copii: Burton si Cassandra cu prima sotie, Brandon si Sam Brody cu a doua sotie si top-modelele Kendall si Kylie cu cea de-a treia sotie.

related posts

Modifică setările cookies