Cand credeam ca nu mai are cu ce sa ne surprinda, Lady Gaga o face din nou! Cantareata si-a facut haine din...perdeaua dusului


Faptul ca Lady Gaga este excentrica este un lucru la fel de cunoscut ca faptul ca operatia matematica 1+1 este egala cu 2. La fiecare aparitie a sa, diva este asaltata de fani, iar de fiecare data "monstruletii sai", o admira pentru tinutele excentrice si originale.


De data aceasta, Lady Gaga a optat pentru o salopeta alba, cuminte, dar in acelasi timp excentrica.

Daca in partea de sus, salopeta era supradimensionala si cu maneci largi, cu decupaje, in partea de jos salopeta parea sa semene mai mult cu perdeaua de la dus. Pe laterala, aceasta era completata cu un fel de plastic trasparent, care ii lasa la vedere picioarele, iar in acest fel fanii i-au putut admira si tatuajele.

Chiar daca a vrut sa aiba un look simplu, dar care sa o scoata totusi din anonimat, Lady Gaga a starnit din nou o multime de comentarii.

Machiata discret si cu o pereche de ochelari cu rame rotunde, diva a lasat in urma ei o multime de fani care, in ciuda controversatei sale imagini, o iubesc.

Prin partile transparente ale salopetei, se puteau vedea si o pereche de botine negre, cu tocuri inalte. Noile sale extensii s-au potrivit si de aceast data de minune cu tinuta ei, pentru ca, pe cat era de excentrica, pe atat era de cuminte fata de alte aparitii socante.


 

Iti place tinuta ei Care crezi ca este motivul pentru care Lady Gaga apeleaza la tot felul de artificii vestimentare?

FULLSCREEN
Una calda, una rece! Lady Gaga a luat perdeaua de la dus si si-a croit pantaloni
  • /

related posts

Modifică setările cookies