Cand credeam ca nu poate mai rau de-atat, Miley uimeste cu cel mai obscen gest! Ce a putut sa faca intr-o reclama de Craciun


Dupa scandalul show-ului erotic de la MTV VMA, am crezut toti ca Miley Cyrus nu poate fi mai obscena. Se pare insa ca fosta vedeta Disney se incapataneaza sa ne demonstreze contrariul.


Drept dovada sta un filmulet de promovare al urmatorului numar "LOVE", o revista nonconformista din SUA. In scurtele imagini facute publice, tanara de 21 de ani apare cu o peruca roscata, o bentita cu cornite de ren si o rochita scurta inocenta pentru a promova spiritul Craciunului si numarul de sarbatoare al publicatiei.

Nimic nu este insa ceea ce pare, intrucat la numai cateva secunde de la inceputul materialului, Miley isi ridica rochia si lasa la vedere un body mulat, cu un desen care i-a scandalizat pe fanii din intreaga lume. Chiar in dreptul zonei intime, articolul vestimentar are desenat organul sexual masculin!

VEZI IMAGINILE AICI!

Desi revoltator, filmuletul este doar primul dintr-o serie care va aparea pe parcursul urmatoarelor saptamani, pana la Craciun.

Voi cum comentati gesturile lui Miley? Credeti ca a mers mult, mult prea departe?

FULLSCREEN
Cand credeam ca nu poate mai rau de-atat, Miley uimeste cu cel mai obscen gest! Ce a putut sa faca intr-o reclama de Craciun
  • /

related posts