"Cand nu avem cu ce sa ne imbracam!" Cum s-au pozat doua dintre cele mai sexy vedete. Imagine de 1 milion de like-uri


Kim Kardashian nu mai are secrete atunci cand vine vorba de fotografiile cu ea nud. Fie ca este vorba despre reviste sau despre paginile personale de socializare, vedeta apare in nenumarate imagini fara bluza sau chiar mai mult, goala complet. Ultima fotografie demonstreaza insa ca resursele lui Kim de a-si soca fanii nu s-au terminat.


Daca in urma cu ceva timp Kim s-a fotografiat goala in fata oglinzii si a pus poza pe internet, de data aceasta i s-a alaturat o alta vedeta sexy.

Emily Ratajkowski este cea care i-a luat apararea lui Kim in momentul in care reactiile fanilor la fotografia sa nu au fost pozitive. Emily s-a fotografiat intr-un mod asemanator si a postat imaginea pe internet. Se pare ca asta a impresionat-o pe Kim, care i-a trimis actritei din Gone Girl un buchet de flori si un mesaj de multumire pentru sprijinul acordat, scrie The Sun.


De la acest gest pana la fotografia pe care vedetele au facut-o impreuna a mai fost un singur pas. Cele doua s-au fotografiat purtand doar o pereche de blugi.

"Atunci cand nu avem nimic de imbracat", a scris Kim langa imagine, in timp ce Emily a postat: "Suntem mai mult decat corpuri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim rusinate cu ele sau cu sexualitatea noastra."

Kim, in varsta de 35 ani si Emily, in varsta de 24 ani, au adunat peste 1 200 000 de aprecieri.


related posts

Modifică setările cookies