Cand se intoarce cu fata, toata lumea se uita la ea. Victoria Silvstedt, fost iepuras Playboy, a incins spiritele


Are 42 de ani pe care nimeni nu ii poate citi pe chipul ei si mai ales, pe trup. Cand se intoarce cu fata face toti barbatii sa ramana cu gura cascata si toate femeile sa o invidieze. Victoria Silvstedt a facut din nou furori la plaja.


Blonda atrage privirile barbatilor la fel de tare ca la 20 de ani! Fostul iepuras Playboy  a incantat privirile si obiectivele paparazzilor cu o aparitie sexy, zilele trecute, intr-un costum de baie super sexy.

Desi intreg, costumul albastru a lasat la vedere exact ce trebuia, iar modelul a fost imposibil de ratat, desi pe plaja se aflau o multi de femei imbracate mult mai sumar. 

Arata ca o papusa Barbie in dimensiuni reale si, de-a lungul anilor, s-a regasit in fanteziile barbatilor din intreaga lume. Victoria Silvstedt, model, cantareata, actrita si vedeta tv de origine suedeza, a devenit celebra dupa ce a aparut in revista Playboy, insa nu a reusit pana in prezent sa isi depaseasca statutul de bomba sexy. Nici nu pare ca vrea sa o faca si nici nu ar avea de ce, nu-i asa? 

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies