Când va naște Meghan Markle? Ce s-a aflat recent


Casa Regală anunțase inițial că Ducesa va naște în primăvară, însă acum au apărut noi informații. 


Prințul Harry și soția acestuia vor deveni părinți pentru prima dată peste câteva luni. Mai exact, Ducesa de Sussex va naște la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie. 

Cei doi soți se află în primul lor turneu oficial, de după căsătorie, in Fiji. Meghan și Harry au fost primiți cu multă căldură și bucurie de locuitori.Si Regina Elisabeta și soțul acestuia, prințul consort Filip au călătorit în primul lor turneul regal tot în Fiji, în 1953.  Insulele Fiji au fost colonie britanică până în anul 1874. Și-au câștigat indepăendența în 1970., însă Regina Elisabeta a continuat să fie suveran. 

În ceea ce privește titlul pe care îl va primi bebelușul, experții în protocol britanic au declarat pentru Daily Mail că titlul pe care îl va primi copilul depinde de sexul pe care îl va avea. Astfel, dacă va fi băiețel, va primi titlul de Duce de Dumbarton. Dacă va fi fetiță, va purta titlul de Lady Mountbatten-Windsor. 

 

Protocolul  mai dictează că fetița va trebui să se căsătorească cu un Duce pentru a putea ajunge Ducesă. De asemenea, trebuie precizat că micuțul sau micuța nu va primi titlul de Prinț sau Prințesă decât dacă Regina nu va interveni personal pentru a schimba regulile. Regina a mai intervenit pentru schimbarea protocolului și cu alte ocazii, dar e foarte puțin probabil să intervină în acest caz particular pentru că nu a făcut asta nici pentru copiii lui William și Kate.


 

FULLSCREEN
Când va naște Meghan Markle? Ce s-a aflat recent
  • /


related posts