Candice Swanepoel si Sofia Vergara, aparitiile zilei in doua rochii sexy si perfecte pentru formele lor


Candice Swanepoel si Sofia Vergara au participat la doua evenimente la sfarsitul acestei saptamani, ocazie cu care cele doua vedete au impresionat datorita alegerilor vestimentare pe care le-au facut. 


Atat Sofia Vergara, cat si Candice Swanepoel au purtat doua rochii mulate, care le-au pus in valoare atuurile fizice, mai ales posterioarele bombate. 

Desi este o diferenta de 16 ani in favoarea ingerasului Victoria's Secret, Sofia Vergara s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fiind recunoscuta pentru silueta extraordinara.

Prezenta la premiera filmului Hot Pursuit din Los Angeles, unde a fost insotita si de Joe Manganiello, actrita de 42 de ani a ales sa poarte o rochie de culoarea sampaniei, mulata si cu spatele gol, cu aplicatii aurii, la care a accesorizat o pereche de sandale de aceeasi culoare.

De cealalta parte, Candice Swanepoel a fost prezenta la un eveniment Victoria's Secret din Dallas, ocazie cu care a optat pentru o rochie alba, cu bretele, mulata, de lungime medie, cu care a demonstrat inca o data de ce este unul dintre cei mai apreciati ingerasi. 

FULLSCREEN
Candice Swanepoel si Sofia Vergara, aparitiile zilei in doua rochii sexy si perfecte pentru formele lor
  • /

related posts