Cantarea doar 20 de kilograme si nu putea sa se miste fara sa se invineteasca. Vezi cum arata aceasta tanara superba cand suferea de anorexie


Pe vremea cand avea doar 14 ani, Emma O’Neil nu putea sa se intinda in pat fara sa isi faca vanatai pe pielea ei extrem de fragila: cantarea doar 20 de kilograme si reusea cu greu sa se miste sau sa desfasoare activitati obisnuite pentru un adolescent de varsta ei.


Bolnava de anorexie, Emma ar fi putut sa moara daca nu ar fi realizat la timp ca e momentul sa isi schimbe complet viata.

Au trecut 8 ani de cand tanara si-a revenit, dar abia acum ea si-a facut curajul sa publice ingrozitoare cu ea din perioada aceea oribila. A fost un pas dificil, dar spune ca trebuie sa le traga un semnal de alarma fetelor care sunt obsedate sa slabeasca si sunt dispuse sa isi puna in pericol sanatatea pentru a arata ca modelele care pasesc pe catwalk.

Alimentatia in timpul sarcinii. Uite ce NU trebuie sa mananci cand astepti un bebe

"La vremea respectiva nu intelegeam cat de bolnava eram. Nu intelegeam ca ma raneam pe mine si imi raneam familia. Eram atat de slaba incat chiar si cand ma asezam pe saltea imi faceam vanatai", povesteste Emma care are acum 20 de ani.

Observand ca ii este din ce in ce mai rau, familia a dus-o la doctor pe copila. Cu toate ca initial ea refuza hrana si isi scotea tuburile pe care i le puneau medicii, incetul cu incetul a inceput sa inteleaga ca, daca o va tine in acest ritm, va muri.

"Am lesinat intr-o zi in mijlocul strazii. Atunci mi-am dat seama ca poate nu sunt tocmai in regula", a spus fata.

Emma isi doreste acum sa devina un adevarat exemplu pentru celelalte fete care au o parere proasta despre corpurile lor, motiv pentru care a publicat pozele.

Ce parere ai despre povestea tinerei din Marea Britanie? Crezi ca povestea ei le va inspira pe femeile obsedate de greutatea lor?

related posts

Modifică setările cookies