Cardi B și Offset au explicat semnificația numelor (foarte) ciudate ale fetiței lor


Cardi și Offset, unul dintre componenții trupei Migos, au anunțat că au devenit părinți în urmă cu două zile, prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram. 


Cei doi, care au relație din 2016, au spus că pe micuța lor o va chema Kulture Kiari Cephus, însă inițial nu au explicat semnificația numelor fetiței.

Prin urmare, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva numele micuței nu e cumva o referință la ultimele două albume lansate de trupa Migos (,,Culture” și ,,Culture II”), având în vedere că numele e foarte similar și că există deja o adevărată tradiție în rândul rapperilor de a-și boteza copiii cu numele pieselor sau albumelor lor, cel mai cunoscut caz fiind fetița lui Jay-Z, Blue Ivy, care a fost numită ,,Blue" după numele unuia dintre albumele de studio ale lui Jay, ,,The Blueprint".

Cardi a ținut, încă, să precizeze într-un interviu acordat eonline.com că nu există nicio conexiune între albumul lui Offset și numele fetiței lor. Ea a infirmat inclusiv pe Twitter aceste zvonuri. 

,,Kulture. Pentru că orice altceva ar fi fost prea comun!", a scris Cardi pe Twitter.

În ceea ce privește celălalt nume al micuței, Cardi a mai precizat că numele întreg al lui Offset e Kiari Kendrell Cephus, prin urmare Kiari a fost ales pentru că Offset și-a dorit dintotdeauna ca primul lui copil să poarte și unul dintre numele sale. 

 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18???????? @offsetyrn

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

Cardi a continuat seria explicațiilor și într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, spunând că nu ea e ,,responsabilă” pentru numele micuței lor.

,,Bărbatul meu le-a ales. Mi-au plăcut foarte mult ideile lui. Adică, știți voi, sunt niște nume foarte șmechere, te fac să exclami: Ahhh!”, a explicat Cardi, în stilul ei caracteristic. 

related posts

Modifică setările cookies