Carmen Harra: Madalinei Manole ii era scris sa moara de ziua ei, conform numerologiei


Prezicatoarea de la Hollywood lanseaza o ipoteza socanta in cazul mortii Madalinei Manole. Carmen Harra e de parere ca vechea arta a numerologiei arata ca artistei ii era scris sa moara de ziua ei.
 


"A murit chiar de ziua ei, pe 14 iulie, pentru ca atunci s-a terminat timpul ei... 1+4 rezulta Cifra Mortii, 5, in kabala. Si anul nasterii ei, 1967, are aceeasi semnificatie (suma e 23, iar 2+3=5). Avand de doua ori Cifra Mortii in data nasterii, nu putea trece de varsta de 50 de ani, conform programarii karmice... Cifra 5 e asociata in stiinta antica a kabalei cu Cifra Mortii. Luna a saptea e numarul lui Dumnezeu, iar ea a murit la fix 43 de ani (4+3=7)", a declarat Carmen Harra pentru ziarul „ring”.

Celebra prezicatoare a vorbit personal cu Madalina Manole, in urma cu doi ani, dupa ce a fost invitata la Happy Hour. Harra declara ca artista era foarte deprimata si suferea foarte mult din pricina pierderii primului sot, Serban Georgescu.

"In iunie 2008, cand am revenit in Romania prima data dupa 16 ani, mi-a dat-o Catalin Maruta la telefon pe Madalina Manole. Eram la el in masina, ma ducea la hotel. Madalina plangea in hohote si mi-a spus ca in martie 2007 a murit fostul ei sot, Serban Georgescu. M-a socat cat era de deprimata. I-am spus ca Serban se va reincarna si va deveni baiatul ei... Am vorbit mult cu ea atunci, la telefon, despre relatia ei cu Serban si despre felul in care el a murit. Ea se considera foarte vinovata de moartea lui, iar depresia ei era cauzata tocmai de acest sentiment de vinovatie," le-a poveztit prezicatoarea redactorilor de la ziarul „ring”.
 

  • Carmen Harra: Madalinei Manole ii era scris sa moara de ziua ei, conform numerologiei

related posts

Modifică setările cookies