Carmen Harra vine astazi la “Happy Hour” pentru a vorbi despre cele mai arzatoare subiecte ale momentului


Cutremure, tornade, eruptii vulcanice, criza economica, “fatidicul” an 2012. Toate acestea sunt subiecte firbinti ale momentului, pe care Carmen Harra, invitata lui Catalin Maruta, le va aborda pe larg in editia “Happy Hour” de luni, 26 aprilie.


Celebra prezicatoare se intoarce in Romania, iar luni se va afla din nou in platoul emisiunii de la Pro Tv: „Vin in Romania cu mare placere, ca de fiecare data, pentru ca vreau sa ma reintalnesc cu publicul roman si sa revin la emisiunea mea favorita, ”Happy Hour”. In lume se petrec acum schimbari foarte puternice, in special dezastrele naturale la care toti asistam si care, sunt sigura, pe toti ne fac sa ne intrebam ce o sa se intample cu noi, ce o sa se intample pe lume. Vreau sa comunic cu lumea pe tema asta, vreau sa le impartasesc previziunile mele despre unde mergem in viitor, unde ne indreptam”, a declarat Carmen Harra.

Chiar inainte de sosirea sa in tara si revenirea la emisiunea “Happy Hour”, parapsihologul de peste Ocean a acordat in exclusivitate o serie de interviuri pentru site-urile  www.protv.ro si www.happyhour.ro. Aceasta a vorbit despre anul 2012, care a iscat atatea controverse, si a declarat ca acest an nu va aduce sfarsitul lumii.

“In 2012 nu se intampla nimic rau, nu e sfarsitul lumii. Deci intelegeti ca nu se va intampla nimic rau! Singurul lucru rau care se va intampla pana in 2012 va fi ca satelitii vor fi afectati de aceasta aliniere planetara si ca vom ramane, cateodata, fara curent, telefoane mobile, televizoare, etc! Dar 2012 va marca inceputul acestei ere de aur, cand numai lucruri bune se pot intampla. Omenirea e speriata, toata lumea e traumatizata – eu vreau sa le explic de fapt ce se intampla”, spune Harra.

De asemenea, aceasta a vorbit si despre cutremurele care au devastat lumea in ultimul an si a prezis un cutremur si in Romania, in aceasta vara: “Am prezis, in noiembrie 2009, ca anul 2010 va fi anul cutremurelor! Cum a inceput 2010? Cu multe, multe cutremure! Abia fusese cutremurul din Haiti si am spus: mai vine un cutremur mult mai mare! Si a venit cel din Chile, care a fost mult mai mare! Eu simt cutremurele, le simt, le simt inainte sa se intample! Daca mai tineti minte, in martie am venit la ”Happy Hour” si am spus ca in 2009 nu va fi niciun cutremur in Romania. Si chiar asa a fost, niciun cutremur nu s-a intamplat in 2009. Acuma va spun clar ca in 2010 va fi un cutremur si in Romania! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decat cel din 1977, desi nu vor fi mai multi morti si raniti ca atunci, de asta va asigur”.

Sosirea in Romania a celebrei Carmen Harra este prilejuita si de un workshop pe care aceasta il va organiza pe 1 mai, la Palatul Copiilor din Capitala. In cadrul acestui workshop Harra va raspunde la numeroase intrebari si va dezbate multe teme arzatoare ale momentului. Site-ul www.carmenharra.ro pune la dispozitie toate detaliile despre modalitatea de participare la acest workshop.
 

related posts

Modifică setările cookies