Carole Middleton nu o suporta pe iubita fiului sau. Motivul pentru care Donna Air nu a intrat in gratiile mamei lui James


Fratele mai mic al lui Kate Middleton nu are o viata atat de linistita precum cea a surorii sale care a devenit de curand mamica.


 

Daca Ducesa de Cambridge se bucura de tot sprijinul mamei sale atat in plan personal, cat si in cel profesional, James (26 de ani) are probleme cu Carole Middleton din cauza celei cu care are o relatie de la inceputul anului.

 

 

Pe langa faptul ca Donna Air, o cunoscuta prezentatoare TV din Marea Britanie este cu 7 ani mai mare decat James si are si o fiica de 9 ani, frumoasa blonda nu prea obisnuieste sa faca treburi gospodaresti.

 

 

Potrivit unor surse din anturajul familiei Middleton, Donna a fost invitata de mai multe ori la pranzurile organizate la sfarsitul saptamanii, dar niciodata aceasta nu s-a oferit sa ajute la curatenie.

 

 

"Donna a fost de mai multe ori la pranzurile organizate de familia Middleton, dar niciodata nu a ajutat-o pe Carole sa spele vasele, de exemplu. A devenit o problema, iar Carole nu pare sa treaca peste ea", a declarat un apropiat, potrivit dailymail.co.uk.

related posts