Casatorie cu premeditare: cum si-a schimbat Kate facultatea pentru a pune mana pe Printul William si cum a intervenit mama ei pentru a grabi nunta


Cu totii vrem sa credem in basme si ne-am bucurat atunci cand, acum doi ani, un basm parea ca se transforma in realitate: o simpla, dar frumoasa fata din popor s-a casatorit cu un Print. Realitatea, insa, se pare ca este alta.


Cartea "Kate: The Future Queen" a jurnalistei britanice Katie Nicholl pare sa spulbere imaginea idilica pe care ne-am facut-o despre modul in care s-au cunoscut si indragostit Kate si William.

Daca pana acum ati crezut faptul ca amandoi au urmat intamplator aceeasi facultate, autoarea cartii sustine ca actuala Ducesa de Cambridege a aranjat sa ajunga acolo odata cu Printul William, special pentru a-l cunoaste.

Jasper Selwyn, un consilier de cariera de la fostul liceu al lui Kate, Marlborough College, si diriginta ei, Joan Gall, confirma in carte ca prima alegere a lui Kate a fost Edinburgh, nu St. Andrews.

In pofida faptului ca a reusit sa obtina mediile cerute de Edinburgh, una dintre cele mai bune universitati britanice, Kate si-a schimbat optiunea odata ce alegerea lui William a fost facuta publica.

Intr-o miscare sireata si premeditata, Kate a refuzat locul pe care l-a obtinut la Edinburgh si si-a luat un an liber intre liceu si facultate, la fel ca William, dupa care a aplicat pentru St. Andrews. Strategia ei a fost riscanta, deoarece nu exista nicio garantie ca va fi admisa si nu va ramane pe dinafara. Din fericire pentru ea, insa, planul a functionat si asa a ajuns aproape de William.

Nici nunta lor nu s-a infaptuit de la sine, cum am banuit, din nou in mod gresit. Conform autoarei britanice, Carole Middleton, mama lui Kate, s-a asigurat ca pe mana fiicei ei va aparea un inel de logodna.

Conform unei prietene de familie, se pare ca Carole l-a luat deoparte pe William, in timpul unei vizite a acestuia acasa la familia Middleton, in decembrie 2009.

Strans cu usa, William si-a asigurat viitoarea soacra nu numai ca va exista o logodna si o nunta, ci si ca vor avea copii impreuna si i-a promis lui Carole ca ea si sotul ei vor fi implicati in cresterea lor.

Printul si-a pastrat, intr-adevar, cuvantul. Cei doi s-au logodit dupa un an, in noiembrie 2010 si, de cand s-a nascut micutul George, Carole a devenit cea mai cunoscuta bunica din Marea Britanie.Ce parere ai despre dezvaluirile autoarei britanice? Crezi ca sunt fabulatii sau nu?

FULLSCREEN
Casatorie cu premeditare: cum si-a schimbat Kate facultatea pentru a pune mana pe Printul William si cum a intervenit mama ei pentru a grabi nunta
  • /

related posts