Casatorie in Familia Regala Britanica! Cum arata cel care i-a cucerit inima Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge


Sora in varsta de 32 de ani a Ducesei de Cambridge si-a gasit alesul. Se pare ca cea care facea furori cu rochia sa de la nunta lui Kate va purta propria sa rochie de mireasa.


Pippa Middleton si James Matthews s-au logodit weekendul acesta, la Lake District, iar cei de la Daily Mail spun ca milionarul ar fi cerut mana iubitei sale chiar de la tatal acesteia, in timp ce viitorea mireasa s-a aratat complet surprinsa de cerere.

Cine este James Matthews

James Matthews este un prosper om de afaceri, ocupandu-se de Eden Rock Capital Management Group si este pasionat de ski, barbatul de 40 de ani fiind fotografiat alaturi de logodnica sa la competitia Birkebeiner ski race, din Norvegia.

Pippa si James au o relatie de aproximativ un an, iar noua nunta regala ar putea avea loc chiar anul urmator, iar asteptarile sunt ca intreaga ceremonie sa fie cel putin la fel de somptuoasa ca cea a Printului William cu Kate.

Viitori miri au fost fotografiati impreuna in timp ce se aflau in apropierea unui restaurant din Londra, iar imaginile arata ca cei doi se potrivesc foarte bine.


Cum arata inelul de logodna:


Pippa Middleton a avut aparitii publice dintre cele mai celebre, de-a lungul timpului:

Stilul vestimentar al lui Kate Middleton este, in prezent, destul de asemanator cu cel al surorii sale Pippa - clasic si conservator. Asa ca nu este de mirare ca si in garderoba Pippei Middleton exista rochii asemanatoare.

Nu de putine ori Pippa a fost fotografiata purtand o rochie asemanatoare, accesorizata cu acelasi gen de pantofi - nude, cu toc si varf ascutit.


Rochia care a facut-o chiar mai faimoasa:

Desigur, cea mai celebra aparitie a Pippei ramane tot cea de la nunta surorii sale, rochia de domnisoara de onoare pe care a purtat-o fiind intens discutata mult dupa ceremonie. 

Formele Pippei Middleton au facut senzatie in toate colturile lumii, iar tabloidele britanice au vanat fiecare truc folosit de sora ducesei de Cambridge pentru a se mentine in forma.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

FULLSCREEN
Casatorie in familia regala britanica! Cum arata cel care i-a cucerit inima Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge
  • /

related posts