Castiga 9.000 de dolari pe luna facand un gest surprinzator la webcam. E incredibil la ce vor sa se uite oamenii


Probabil iti apar si tie constant pe retelele de socializare oferte de job-uri care au legatura cu lumea videochat-ului, pe care le refuzi. O tanara din Coreea de Sud insa si-a facut o adevarata cariera din asta, fara sa se dezbrace sau sa faca gesturi indecente in fata camerei. Altele sunt dorintele oamenilor care o urmaresc.


Park Seo-yeon este urmarita de milioane de coreeni in fiecare zi, in timp ce... mananca. Aceasta se asaza in fata laptopului cu portii imense de mancare pe masa si apoi petrece aproximativ 4 ore bucurandu-se de preparate, in timp ce utilizatorii stau si o admira. 

Cunoscuta in mediul online drept "The Diva", Seo-yeon pregateste dinainte mancarea pe care urmeaza sa o serveasca si mai apoi porneste sesiunea de videochat, hranindu-se si vorbind cu fanii timp de patru ore. Ea le cere sfaturi culinare online si le alina singuratatea celor care se simt tristi si abandonati.

Fenomenul care capata din ce in ce mai mare amploare in Coreea de Sud se numeste "Meok-Bang" si are atat de mare succes deoarece in Seul o treime dintre locuitori traiesc singuri si nu suporta sa manance fara a avea companie. In plus, multi dintre cei care se conecteaza la astfel de sesiuni sustin ca fie sunt la dieta, fie nu pot sa manance la fel de mult ca Seo-yeon seara, asa ca prefera sa o priveasca pe ea facand asta.

Din sesiunile online pe care le tine, "The Diva" castiga 9.000 de dolari pe luna. In timpul zilei ea are un job obisnuit, ca agent de consiliere, iar seara sta si mananca in cantitati uriase pentru fanii ei. 

related posts

Modifică setările cookies