Cât de bine arată iubita lui Speak în costum de baie. Ștefania i-a făcut pe fani să exclame: “ești perfectă!”


De când a venit vara, Stenaia, iubita în vârstă de 21 de ani a lui Speak, a încins atmosfera pe Instagram cu pozele ei sexy în costum de baie. Vedeta pare să aibă un corp lipsit de imperfecțiuni, iar fanii nu au fost zgârciți cu complimentele pe care i le-au făcut.


Ștefania, iubita lui Speak, postează foarte des pe rețelele de socializare fotografii în care apare în lenjerie intimă sau în costum de baie, spre bucuria fanilor, care i-au umplut contul cu complimente: “Ești frumoasă foc”, “Ești perfectă! Ești minunată”, “ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Ești superbă”, “Ești cea mai frumoasă din lume”, “Vai de mine, ce frumoasă ești. Mulțumesc pentru că exiști”, “Ești foarte sexy”, “Ești foarte frumoasă” și “Ce corp frumos ai, Ștefania. Ești superbă și te admir mult de tot”.


 

????❤️ unde a fugit vara?! ????

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on


 

Summer Mood @vivienvance ???? ☀️

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on


Ștefania și Speak se iubesc de mai bine de un an, iar artistul i-a devenit și manager. Ștefania a mărturisit că este exigent cu ea atunci când vine vorba despre muncă, iar Speak a spus că proiectele ei muzicale au ajuns să fie mai importante decât cele pe care le are el.


 

Summer mood @vivienvance ❤️❤️

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on


 

SUMMER VIBE #babyboy ????????

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on


Legat de relația lor de iubire, deși îi despart 10 ani, Speak având 31 de ani, cei doi se înțeleg foarte bine. Ștefania a declarat că s-au cunoscut într-un club și că inițial au fost doar prieteni, iar dragostea a înflorit pe parcurs.

related posts

Modifică setările cookies