Cât de bine arată soția lui Adrian Mutu în costum de baie! Cum și-a etalat corpul pe plajă


Adrian Mutu și Sandra s-a căsătorit anul trecut în octombrie și par mai îndrăgostiți ca niciodată.


Sandra este cea de-a treia soție a lui Adrian Mutu, care a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, pe Mario și cu Consuello, care i-a dăruit două fetițe,  pe Adriana și Maya. 

Fosta Miss Romania, Sandra este cu 15 ani mai tânără decât celebrul fotbalist, dar vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor.  Adrian și tânara lui soție se înțeleg perfect și se mândresc ori de câte orei au ocazia cu fiul lor,  Tiago.


Citește și: Alexandra Dinu, de nerecunoscut în ultimele imagini. Cum arată fosta soție a lui Adrian Mutu în noul rol 

Recent, Mutu și-a încântat fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare  cu o fotografie superbă de familie. În imagine, apare alături de soția și de băiețelul lui. 

Sandra i-a eclipsat pe toți. Într-un costum de baie din două piese, frumoasa brunetă demonstrează că nu degeaba a fost aleasă Miss România în trecut. Soția lui Mutu are o siluetă perfectă și un zâmbet pe măsură.  


 "Ne-am cunoscut într-un cerc de prieteni, cred că avea 18 ani atunci când am cunoscut-o. În momentul în care eu am divorțat și treceam printr-o perioada despre care puțină lume știe, am pus mâna pe telefon și am aflat că trecea și ea printr-o perioada mai grea" , declara în trecut Adrian Mutu despre cum a început povestea lor de dragoste. 

 

  sursa: Facebook
 

FULLSCREEN
Cât de bine arată soția lui Adrian Mutu în costum de baie! Cum și-a etalat corpul pe plajă
  • /

related posts

Modifică setările cookies