Cât de bine arată soția lui Will Smith la 46 de ani! Actrița a pozat sexy după ce a anunțat că suferă de alopecie


Cu puțin timp în urmă, soția lui Will Smith anunța că suferă de alopecie și din această cauză a ales să se tundă scurt și să înceapă să poarte turbane. În ciuda problemelor de sănătate, actrița arată mai bine că niciodată și postează pe contul ei de Instagram fotografii sexy.


Will Smith se află în vacanță în Italia cu familia, iar soția lui își răsfață fanii care o urmăresc pe Instagram cu fotografii sexy. Vedeta în vârstă de 46 de ani a postat o fotografie în care apare cu spatele și este topless, iar într-o altă imagine poartă un costum de baie galben, din două piese, etalandu-și silueta demnă de invidiat.


 

Since @willsmith got me look’n all crazy in his Daddy Dearest video ... I had to push some “counter programming”????

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on


 

P E A C E Shot by @ktencer1

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on


Cu doar două luni în urmă, Jada a dezvăluit că suferă de o boală din cauza căreia îi cade părul: “Am primit multe întrebări legate de faptul că port turbane. Ei bine, am probleme cu căderea părului. Am fost terifiată când s-a întâmplat. Eram la dus într-o zi și am văzut că aveam o grămadă de păr în mână. A fost una dintre acele dăți în care am tremurat de frică”. Actrița a mărturisit că turbanele au făcut-o să aibă din nou încredere în ea: “Când port turbane mă simt ca o regină! Ador să am capul înfășurat cu eșarfe”.Jada și Will Smith formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi copii de 20, respectiv 17 ani.

related posts