Cât de frumoasă este fata lui Adrian Enache. A demonstrat că are corpul perfect cu această poză


Fiica lui Adrian Enache a ajuns la 21 de ani și se transformă într-o femeie foarte frumoasă. Diana a postat recent o fotografie  cu ea într-un costum de baie roșu, care îi pune foarte bine în evidență formele.


Diana Enache, fiica în vârstă de 21 de ani a lui Adrian Enache, i-a moștenit talentul și, deși studiază dreptul, vrea să devină cântăreață ca tatăl ei. Tânăra a declarat că își dorește să devină cunoscută pentru talentul ei și nu suportă să fie catalogată drept “fata lui tata”.


 

90's part 2 ????

A post shared by Enache Diana (@enachediana) on


 

A post shared by Enache Diana (@enachediana) on


Diana este foarte apropiată de tatăl ei, despre care spune că îi este și confident. Ba mai mult, într-o postare de pe Instagram, în care apare alături de Adrian, tânăra a scris că el este prima ei iubire. Diana a declarat că nu are un iubit, dar doreste să își întemeieze o familie în 5-6 ani.

Fiica lui Adrian Enache pare să fie conștientă de faptul că aspectul fizic este foarte important în industria în care vrea să activeze, așa că a slăbit câteva kilograme de la începutul anului și până în prezent,  iar în cele mai noi fotografii pe care le-a postat a etalat o silueta lipsită de imperfecțiuni.


 

????

A post shared by Enache Diana (@enachediana) on


 

????‍????

A post shared by Enache Diana (@enachediana) on


Cei care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare îi lasă numeroase comentarii în care o complimentează: “Ești frumoasă”, “Superbă”, “Ce frumoasă ești” și “Cât de frumoasă ești!”.

related posts

Modifică setările cookies