Cât de mare şi frumos este fiul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas! Băiatul semănă leit cu părinţii săi celebri


Băiatul pe care Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones îl au împreună este un adolescent adorabil!


Actrita a postat  recent pe reţelele de socializare două imagini cu Dylan. În prima, el îşi aranjează părul, iar cealaltă este un selfie cu mama şi tatăl său. Toată lumea a remarcat faptul că băiatul în vârstă de 17 ani seamănă foarte mult cu părinții săi celebri.

Catherine Zeta-Jones este tare mândră de fiul ei, care va termina liceul anul acesta şi va merge la facultate.  "Absolvirea vine îndată! Sunt atât de mândră de tine! Te iubesc atât de mult! ", este mesajul transmis pe Instagram de către actriţa în vârstă de 48 de ani.

 

Prom Proud! Graduation around the corner! So proud of you Dylan, college bound! Love you so????????

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) pe


Cei dou actori  mai au împreună o fată, pe Sylie Carys, în vârstă de 15 ani. Dylan a devenit unchi și Carys mătușă  ]n decembrie, când fratelui lor din prima căsătorie a tatălui, Cameron, i s-a născut primul copil.
Michael Douglas (73 de ani) şi Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriţi de 18 ani.


 

 

Always by your side ❤️

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) pe

  • Cât de mare şi frumos este fiul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas! Băiatul semănă leit cu părinţii săi celebri

related posts

Modifică setările cookies