Cât de mult s-a schimbat fiica cea mare a lui Obama. Se îmbracă atât de îndrăzneț! Paparazzi au surprins-o așa pe stradă


Chiar dacă tatăl ei nu mai este Președintele Americii, Malia, fiica în vârstă de 20 de ani a lui Obama a rămas în atenția paparazzilor. Tânăra a fost fotografiată în timp ce se plimba cu iubitul ei, dar ceea ce a surpins a fost vestimentația ei extrem de îndrăzneață.

Tag-uri: #Malia Obama

Era doar o copila atunci când tatăl ei a devenit Președintele Americii, dar de atunci s-au schimbat multe pentru Malia, fiica cea mare a lui Obama. Tânăra în vârstă de 20 de ani a intrat între timp la Harvard, și-a făcut un iubit și și-a schimbat radical stilul vestimentar.


 

Malia Obama Holds Hands with Boyfriend Rory Farquharson in London #maliaobama

A post shared by All Most Famous (@__allmostfamous__) on


 

#MaliaObama spotted boo’d up in Paris ????????????

A post shared by CELEBTEANEWS (@celebteanews_) on


Malia a fost fotografiată de paparazii în timp ce se plimba cu iubitul ei, țînându-se de mână, iar rochia pe care a ales-o este una foarte îndrăzneață. Fiica cea mare a lui Obama a ales o rochie cu un decolteu adânc, mini, care să îi pună în evidență picioarele lungi și subțiri.Malia și Rory Farquharson se iubesc din septembrie 2017. Tânărul studiază dreptul și provine dintr-o familie de bancheri, iar vila în care locuiește a fost estimate la 1,6 milioane de lire.

related posts

Modifică setările cookies