Catalin Morosanu – expert si in ringul de dans: a castigat la ´Dansez pentru tine´!


Catalin Morosanu a demonstrat ca e cel putin la fel de priceput la dans, cum e la K1. Alaturi de partenera sa, Magdalena Ciorobea, luptatorul a reusit sa termine competitia ´Dansez pentru tine´ pe locul 1!


Seara a fost plina de suspans, dar si de momente incendiare, iar surprizele s-au tinut lant pentru toti cei care au muncit timp de doua luni pentru a-si atinge scopurile.

Catalin Morosanu si Magda au primit un cec in valoare de 60.000 de euro.

Premiul de popularitate, de 5.000 de euro, castigat pe baza voturilor telespectatorilor, a fost castigat de Liuba, cea care a dansat in aceasta editie alaturi de Catalin Botezatu.

In acest sezon, si Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark si Cornel Patrichi ,adica juriul au avut posibilitatea sa aleaga cea mai buna pereche din puctul lor de vedere. Premiul de 3.000 de euro a ajuns la Antonio, cel care a dansat cu Andreea Spataru.

Astfel, Antonio si-a vazut visul cu ochii, intrega familie a fost adusa in platoul emisiunii si mai mult de atat a fost acceptat ca dansator in baletul "Dansez pentru tine" impreuna cu Liuba Savitchi, partenera lui Botezatu.

Din toamna, la Pro TV, "Dansez pentru tine" va ajunge la editia a 10-a.

Vezi AICI ce a declarat Catalin Morosanu!
 

related posts

Modifică setările cookies