"Cate operatii mai are de gand sa-si faca?" Vedeta care si-a deformat buzele pe masa esteticianului. Cum arata inainte


Se pregateste sa-si lanseze propria linie de jucarii sexuale si scrie o carte despre industria filmelor pentru adulti. In timpul liber, merge la chirurgul ei estetician si face schimbari radicale la nivelul corpului.


In prezent are 22 de ani, o fetita de 4 ani si un job cu care nu multa lume s-ar mandri. Farrah Abraham a ajuns cunoscuta publicului dupa ce pe vremea cand avea 16 ani a fost unul din personajele principale ale reality show-lui "16 and pregnant", a carui iubit si-a pierdut viata intr-un accident de masina inainte ca fiica lor sa se nasca.

Emisiunea a fost rampa de lansare a tinerei care aspira la celebritate si la putin timp a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din industria filmelor pentru adulti.

Viata ei s-a schimbat radical si pentru ca fizicul ei era destul de important, nu a trecut prea mult timp pana sa dea startul operatiilor estetice.

A inceput cu o marire de sani pentru care a ales implanturile cu silicon care au reusit sa o determine sa treaca de la cupa C la D, a continuat cu un implant de barbie realizat in octombrie anul trecut si care a costat-o 21.000 dolari, la care a renuntat ulterior si a incheiat, dar doar pentru moment, cu o marire a buzelor, cu care se mandreste nevoie mare si pe care a facut-o publica pe o retea de socializare.

Iata cum arata inainte Farrah si cat de mult s-a transformat:

related posts

Modifică setările cookies