Ce a determinat-o pe Paris Jackson sa incerce sa-si ia viata? Drama fiicei Regelui Pop


Desi starea lui Paris este acum stabila si adolescenta isi revine incet de pe urma traumatizantei tentative de sinucidere, se pare ca are cateva probleme psihice grave de rezolvat.


Printre acestea se numara si faptul ca tanara nu a acceptat inca pe deplin moartea tatalui ei, potrivit unei surse din apropierea familiei Jackson, citata in exclusivitate de site-ul TMZ.com.

Potrivit acestei persoane, Paris, care este in prezent internata la Centrul Medical UCLA, s-a simtit hartuita, dar nu de colegii de la scoala. Se pare ca Paris a devenit "obsedata" de comentariile lasate de fanii tatalui ei pe retelele de socializare si ca remarcile negative "chiar o afecteaza". Sursa a mai spus ca in prezent Paris nu are acces la telefon sau la Internet si ca acest lucru este spre binele ei.

In plus, potrivit TMZ, psihiatrii care o trateaza pe Paris cred ca adolescenta nu a trecut cu adevarat prin procesul de jelire a mortii tatalui ei. Cu alte cuvinte, fata a acumulat multa energie emotionala in ultimii 4 ani, pe care nu a eliberat-o in niciun fel.

Se pare ca mama biologica a fetei, Debbie Rowe, este ingrijorata de anturajul fiicei ei si considera ca prietenii ei au o influenta negativa asupra ei.

Debbie a decis ca atunci cand Paris va fi externata de la spital sa-si petreaca 1-2 luni amandoua departe de L.A., pentru ca fata sa-si revina psihic.

Spune si tu: crezi ca tentativa de sinucidere a fost cauzata de neacceptarea mortii lui Michael sau Paris are, pur si simplu, nevoie de atentie?

related posts

Modifică setările cookies