Ce a patit aceasta adolescenta e incredibil. Vezi de ce nu a mai fost primita la scoala


Viata unei adolescente de 14 ani din Marea Britanie s-a schimbat radical la inceputul acestui an scolar.


Pregatita pentru cursuri, Fern Bruke a avut parte de o intamplare incredibila in momentul in care a ajuns la scoala. Oficialii institutiei Middleton Technology School i-au interzis tinerei sa participe la ore din cauza faptului ca in timpul vacantei si-a vopsit parul roscat, iar acum are "un aspect nenatural".

Moda exagerata pentru copii. 7 trenduri care ar trebui sa dispara definitiv din garderoba micutului tau

Bruneta la origini, Fern a vrut o schimbare si a hotarat sa se vopseasca, lucru pe care multe dintre adolescente il fac din dorinta de a arata ca au trecut de faza copilariei.

In incercarea de a reveni la cursuri, mama sa a ajutat-o sa revina la culoarea initiala, insa nu au mai reusit sa obtina aceea nuanta de brunet. "Fern si-a dorit intotdeauna sa fie roscata. Am asteptat sa intre in vacanta. Dupa sapte saptamani culoarea s-a inchis, nu mai era aproape deloc rosie. Chiar am facut tot ce am putut pentru a reveni la nuanta initiala", a declarat mama sa.


Cu toate acestea, adolescenta inca nu a fost primita la scoala, iar reprezentantii institutiei nu au oferit nici un raspuns cu privire la acest subiect.

related posts

Modifică setările cookies