Ce ascunde Katie Holmes. Cum arata actrita fara ochelarii de soare


Daca saptamana trecuta, in timpul New York Fashion Week, vedeta a aratat impecabil, acum ca a inceput scoala, Katie si-a reintrat in rolul de mamica ocupata.


Paparazzi au suprins-o pe fosta sotie a lui Tom Cruise ieri, in New York, aratand casual, dar chic, intr-o combiantie de blugi si o bluza alb cu negru.

Atunci cand actrita si-a dat ochelarii jos, insa, fotografii au reusit sa suprinda un chip obosit si o pereche de cearcane extrem de adanci, semn ca Katie ar avea nevoie de putina odihna.

Saptamana trecuta a fost una deosebit de ocupata pentru vedeta devenita designer vestimentar. Katie si partenera ei de proiect, Jeanne Yang, au prezentat in cadrul New York Fashion Week noua colectie a brandului lor, "Holmes & Yang".

In plus, actrita tocmai a terminat filmarile pentru cea mai recenta pelicula a ei, "Mania Days", in regia lui Spike Lee. Daca la toate astea adaugam o fiica ce si-a rupt recent mana si are nevoie de ajutor la imbracat, incaltat si spalat, putem banui de ce Katie arata atat de obosita.

FULLSCREEN
Ce ascunde Katie Holmes. Cum arata actrita fara ochelarii de soare
  • /

related posts