Ce face Ionuț Cercel zilnic, de când tatăl lui, Petrică Cercel, a murit: „Mă ajută”


În urmă cu un an, la mijlocul lunii septembrie în 2021, Petrică Cercel a murit, după ce a făcut o formă severă de COVID-19.


Tristețea din mijlocul familii manelistului a fost una foarte mare și are ecouri inclusiv în prezent. Într-un interviu acordat recent celor de la Fanatik, Ionuț Cercel, cel mai mic dintre copiii pe care îi avea manelistul, a vorbit despre tatăl lui, afirmând că bărbatul i se arată în vis aproape zilnic. Mai mult decât atât, Ionuț Cercel a afirmat că merge zilnic la mormântul lui Petrică Cercel, pentru că acolo își găsește liniștea.

„De când s-a întâmplat, nu a existat nicio zi în care să nu fiu prezent la mormânt la tatăl meu. Mă ajută, pentru că acolo îmi găsesc cumva o alinare, o liniște și mă duc zilnic. Absolut tot îi spun. Atunci când mă pun să dorm, în continuare se ține obiceiul și-mi vine în vis. Aproape zilnic. Și, din fericire pentru mine, mai primesc și răspunsuri de la el. Tatăl meu a fost un părinte special cu toți copiii lui, doar că eu fiind cel mai mic copil, probabil că a avut o slăbiciune pentru mine”, a spus Ionuț Cercel.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

related posts

Modifică setările cookies