Ce nu s-a vazut la prima aparitie publica a Andreei Marin. Vedeta si-a tinut calmul in fata jurnalistilor, dar a cedat emotiilor cand a crezut ca nu mai e fotografiata


Andreea Marin a fost ieri gazda evenimentului care a marcat lansarea bratarilor Nelson Mandela 46664 in Romania. Evenimentul, care a avut loc la Palatul Parlamentului, a atras un numar impresionant de jurnalisti, dornici sa obtina detalii despre divortul anului in showbiz-ul romanesc.


Andreea Marin s-a tinut tare in fata ziaristilor pret de doar cateva minute, iar cand a inceput sa vorbeasca despre cauza pentru care lupta in prezent, ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA/HIV, a avut primul moment de slabiciune. Ochii i s-au umezit, o lacrima i s-a prelins pe obraz, iar Andreea a trebuit sa o sterga in vazul lumii.

Atunci, vedeta a explicat ca este impresionata de cazurile micutiilor bolnavi si, in calitatea sa de Ambasador al bratarilor Nelson Mandela 46664 Bangle, care se vand de ieri si in Romania, in scop nobil, va face tot ce ii sta in puteri sa-i ajute.

Imbracata cu o rochie neagra, transparenta in partea de sus, cu parul prins intr-un coc stil spaniol si avand pe deget un inel, dar nicio verigheta, "Zana" a raspuns avalansei de intrebari, lasand sa se inteleaga ca daca a anuntat ca va divorta, isi va respecta cuvantul.

Iar seria marturisirilor a continuat, intr-un moment de sinceritate maxima Andreea Marin ridicand din umeri cand a fost rugata sa spuna cum arata barbatului ideal: "Inca nu l-am gasit. Nu cred ca exista".

Dupa ce s-a retras din fata jurnalistilor, Andreea a cedat din nou emotiilor si a lacrimat la o melodie melancolica, care a rulat in timpul evenimentului.

Vezi imaginile VIDEO cu acest moment si citeste mai multe pe cancan.ro!

Sursa foto: Cancan.ro.

related posts

Modifică setările cookies