Ce nume i-au dat Harry și Meghan cățelușului lor, adoptat acum câteva zile


La sfârșitul lunii august, Prințul Harry și Meghan Markle au adoptat un cățel, din rasa Labrador Retriever, iar acum noul membru al familiei de Sussex are și un nume.


Conform revistei People, noul animal de companie a fost botezat Oz și deja a început să-i însoțească pe Harry și Meghan în excursiile lor în natură. 

Nu este clar care a fost inspirația pentru numele cățelului, dar se presupune că are legătură cu primul turneu oficial al cuplului regal, programat pentru această toamnă. Harry și Meghan vor vizita Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă. 

Meghan (37 de ani) este o cunoscută iubitoare de căței. Înainte de a se muta la Londra, aceasta avea în casa ei din Toronto doi cățeluși luați de la un adăpost. Unul dintre aceștia, un beagle pe nume Guy, a însoțit-o la noua ei reședință. Celălalt, Bogart, a fost dăruit unor prieteni. 

Guy, pe de altă parte, s-a adaptat foarte bine vieții la noua sa viață regală, iar în dimineața nunții, a stat la picioarele lui Meghan cât timp aceasta și-a făcut machiajul și coafura. 

Harry și Meghan au fost inspirați de Prințul William și Kate Middleton, care și-au luat un cocker spaniel, pe nume Lupo, la scurt timp după nuntă. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Ce nume i-au dat Harry și Meghan cățelușului lor, adoptat acum câteva zile
  • /


related posts