Ce poate face o armata de stilisti talentati. Transformarea Irinei Shayk dupa o sesiune de infrumusetare de cateva ore


Este una dintre cele mai senzuale femei din lume. Si, daca cineva mai avea vreun dubiu in aceasta privinta, Irina Shayk a demonstrat cat de sexy poate fi chiar si intr-o zi normala din viata ei.


Chiar si asa, inainte de orie eveniment monden, Irina Shayk apeleaza, ca orice diva, la ajutorul specializat al unor specialisti in machiaj, coafura si vestimentatie.

Astfel, vedeta originara din Rusia a fost surprinsa inainte de a participa la MET Gala, una dintre cele mai importante adunari din lumea modei contemporane. Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a fost fotografiata inainte de a intra intr-un salon de infrumsuetare: imbracata in colanti, un tricou negru cu vedere la abdomen si o pereche de incaltari sport, Irina nu ar fi iesit in evidenta.

Cateva ore mai tarziu insa, cand a parasit locatia, era o cu totul alta persoana: imbracata intr-o rochie de seara, coafata cu atentie si machiata pana la cel mai mic detaliu, vedeta i-a lasat pur si simplu masca pe cei acre au pandit-o si au asteptat sa o vada indreptandu-se catre MET Gala.

Iata instantaneele surprinse de paparazzi:

FULLSCREEN
Ce poate face o armata de stilisti talentati. Transformarea Irinei Shayk dupa o sesiune de infrumusetare de cateva ore
  • /

related posts

Modifică setările cookies