Ce pofte are Adelina Pestrițu. Vedeta a declarat: “Bebelina mișcă de zor în burtica mea. Dă semne că-i place”


Adelina Pestritu și-a amuzat fanii cu poftele ei de gravidă. Vedeta a scris pe contul ei de Instagram faptul că “poftește” la Bora Bora.Subiectul nu le-a lăsat indiferente nici pe alte vedete. Lora și Mihaela Rădulescu au intrat și ele în discuție.


Adelina Pestritu, însărcinată în 4 luni și jumătate, a postat pe Instagram o fotografie cu Bora Bora și descrierea: “Pofte de gravidă...” și a lămurit situația printr-un alt comentariu: “Când mă uitam la pozele din Bora-Bora, bebelina mișca de zor în burtica mea. Dă semne că-i place și vrea să ajungă acolo. Până acum a vizitat doar New York și nici de viză nu a avut nevoie”. 

Lora a fost și ea amuzată de poftele Adelinei și a scris: “maximă asta hahhaha”, iar Adelina i-a răspuns: “se spune că atunci când eșți gravidă nu trebuie să-ti refuzi nicio poftă!  Potrivit teoriei, mă pun să fac bagajele. Să nu mă ia prin surprindere.”


 

Pofte de gravida... #borabora @travel_with_adelina ????

A post shared by A D E L I N A ???? E •D •A (@adelina.pestritu) on


 

???????? ♥️

A post shared by A D E L I N A ???? E •D •A (@adelina.pestritu) on


Mihaela Rădulescu a comentat și ea: “Măcar pofta asta nu îngrașă! Și eu am fost o gravidă super bronzată și e foarte sănătos să stai la soare însărcinată . Știi tu, cu o tonă de creme cu protecție și de hidratare...”

Adelina și Virgil Steblea formează un cuplu de mai bine de un an, dar și-au ținut relația secretă până în momentul în care vedeta a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie 2018. La vremea respectivă, Adelina a scris pe rețelele ei de socializare:

"Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”.Se pare că Virgil, care este un afacerist cu business-uri în Germania, a cerut-o deja de nevasta, iar cei doi urmează să se căsătorească în scurt timp.related posts