Ce s-a intamplat cu abdomenul de fier al lui Fergie? E incredibil cum arata fosta solista a trupei The Black Eyed Peas acum


Inca de cand s-a lansat in showbiz, Fergie s-a evidentiat prin tinutele de scena adoptate, care ii lasau in permanenta la vedere abdomenul tonifiat. De atunci timpul a trecut, cantareata a nascut si la 39 de ani isi pregateste revenirea in showbiz.


Multi ar putea crede ca dupa o pauza de cativa ani si o nastere, Fergie nu mai arata la fel de bine ca inainte si nici nu mai e de actualitate in aceasta lume a showbizului dominata de Rihanna, Miley Cyrus sau Rita Ora.

VEZI IMAGINILE AICI.

Nimic mai gresit! Cel putin la capitolul aspect fizic, Fergie impresioneaza si la 39 de ani, iar drept dovada stau imaginile publicate recent de insasi cantareata pe contul ei de Instagram. In imaginile despre care vorbesc acum toti, filmeaza pentru un nou proiect.

Imbracata in tinute funky formate din topuri minuscule si pantaloni scurti, cu accesorii de efect si atitudinea care a consacrat-o, Fergie pare sa revina in forta in industria muzicala. Iata cateva dintre imaginile publicate de pe platourile de filmare:

 
Laden

#regram @fatima_noir: #lalove. Work today.....Fergie going off.

Weergeven op Instagram

 
Loading

Hanging with my boy, @YG on the #LALOVE set. #MLKblvd

View on Instagram

 
Loading

Day one #LALOVE video shoot. Surprise coming mañana...

View on Instagram

  • Ce s-a intamplat cu abdomenul de fier al lui Fergie? E incredibil cum arata fosta solista a trupei The Black Eyed Peas acum

related posts

Modifică setările cookies