Ce s-a întâmplat cu florile de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Gestul lor a impresionat o lume întreagă


Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle pare să fie desprinsă din basme și, iată, continuă să stârnească interesul chiar și la trei zile după ce s-au căsătorit. Cea mai nouă informație legată de nunta regală este despre aranjamentele florare care au fost donate unei case de bătrâni din Londra.


Reprezentanții azilului St. Joseph’s Hospice din Londra au făcut public gestul Prințului Harry și al lui Meghan Markle și au anunțat pe rețelele de socializare faptul că aranjamentele florale de la nunta regală au ajuns la ei și le-au făcut ziua mai frumoasă pacienților. Pe conturile de Facebook și Instagram ale azilului a apărut o fotografie cu o bătrânică zâmbitoare care ține în brațe un buchet de flori. În dreptul imaginii a fost postat mesajul: “astăzi am avut o livrare specială:  buchete frumoase, realizate din florile de la nunta regală, pe care le-am dăruit pacienților. Le mulțumim Prințului Harry, lui Meghan și floristului Philippa Craddock. Azilul nostru arată și miroase extraordinar. Ce ges frumos!”.


 

Take notes from the #royals! The flowers that decorated St. George’s Chapel for Prince Harry and Meghan Markle’s royal wedding were donated & put smiles on the faces of St. Joseph’s #Hospice patients.????????❤️#AintThatSweet #ComeThruRoyals #NanaIsSoHappy

A post shared by FOX 5 DC (@fox5dc) on


 

Aw cheers guys. #weddingflowers #hospice

A post shared by Julie Balloo (@julieballoo) on


Buchetul miresei nu a ajuns la vreo domnișoară de onoare, așa cum probabil credeau mulți. Conform tradiției, acesta a fost depus la biserica Westminster Abbey pe mormântul Războinicului Necunoscut.

Toate aranjamentele florale de la nunta regală au costat peste 200.000$, iar de ele s-a ocupat floristul casei regale, Philippa Craddock. Multe dintre florile folosite au fost luate chiar din grădinile și parcurile de pe Domeniul Coroanei și de pe domeniul Castelului Windsor, iar din aranjamente nu au lipsit bujorii, florile preferate ale lui Meghan Markle, dar nici florile de nu-mă-uita, preferatele Prințesei Diana. 

First kiss #RoyalWedding

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Philippa Craddock  a declarat: „Sunt foarte entuziasmată și onorată pentru că am fost aleasă de Prințul Harry și Meghan Markle să le creez aranjamentele florale pentru nuntă. A fost o mare plăcere să lucrez cu ei. Tot procesul colaborării a curs de la sine, a fost creativ și distractiv. Designul final îi reprezintă ca pereche, iar eu spre asta țintesc în muncă mea“.related posts