Ce se intampla cand esti voluptoasa si iti alegi niste bikini prea mici. Vezi cum s-a facut de ras aceasta vedeta pe o plaja din Miami


Am putea sa-i oferim circumstante atenuante: ca nu si-a dat seama ca are un costum de baie prea mic, ca nu stia ca urma sa fie fotografiata de paparazzi etc. Adevarul este insa ca Angela Simmons mai are la activ si alte asemenea situatii jenante.


Angela Simmons, fiica raperului Joseph Simmons (Run-D.M.C.), a devenit cunoscuta datorita aparitiilor sale la plaja, vedeta reusind cumva, de fiecare data, sa poarte un costum de baie nepotrivit.

Mamicile, deprimate dupa proba costumului de baie. Afla ce le supara pe femei

Dupa ce, in trecut, Angela a fost surprinsa de paparazzi fie in costume de baie prea sclipitoare, fie in unele prea mici, care nu ii acopereau formele voluptoase, vedeta a revenit in atentia tabloidelor cu un costum de baie la fel de nepotrivit.

Angela si-a sarbatorit aniversarea a 25 de ani pe o plaja din Miami, impreuna cu o gasca de prieteni.

Tanara si-a dat insa seama ca pereche de bikini argintie pe care si-a luat-o era mult prea mica si ca risca sa fie din nou ironizata de presa, asa ca a tinut un sarong pe post de paravan in fata. 

Cu toate ca ne dorim sa invete sa se imbrace in costume de baie potrivite conformatiei ei, trebuie sa recunoastem ca imaginea ei e un suflu proaspat, printre toate papusile Barbie care populeaza plajele din Miami.

Fosta iubita a lui Smiley a realizat o sedinta foto in care a renuntat total la lenjeria intima FOTO&VIDEO

Tu ce parere ai despre alegerile ei in materie de bikini?

FULLSCREEN
Ce se intampla cand esti voluptoasa si iti alegi niste bikini prea mici. Vezi cum s-a facut de ras aceasta vedeta pe o plaja din Miami
  • /

related posts