Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Ce spune avocatul fostului ministru


Avocatul din România al Elenei Udrea, Veronel Rădulescu,a  declarat că sunt șanse foarte mici ca Elena Udrea să fie extrădată.


Veronel Rădulescu spune că deși dacă a fost reținută de Interpol, Elena Udrea nu va putea fi extrădată, deocamdată. Fostul ministru are statut de azilant politic pentru 1 an, iar în această perioadă ea nu poate extrădată, ca urmarea a unei solicitări formulată de un stat.

 

"Fetița are drepturi protejate de autorităţile din Costa Rica iar una dintre prevederi fiind că un copil nu trebuie despărţit de mama lui. Instanţa va analiza toate detaliile şi, cu siguranţă, va ţine cont de statutul de azilant pe care îl are Elena Udrea", a declarat avocatul Elenei Udrea. 

 

Fetița nou- născută a rămas în grija tatălui, Adrian Alexandrov și a mamei Elenei Udrea, care se află în Costa Rica pentru a o ajuta cu creșterea micuței, potrivit informațiilor din presă. 
 

Eva Maria s-a născut  pe 20 septembrie, cu o lună mai devreme decât era programat, în Costa Rica. Imediat după naștere, Elena Udrea a povestit experiența prin care a trecut. 

Pe scurt, Elena Udrea a mers la controlul lunar, iar medicii care au consultat-o și-au dat seama că va naște prematur, așa au oprit-o în spital.

 

„Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toţi. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoţii. Plus durerile de la naşterea naturală. Aproape nu înţelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă”, a declarat fostul politician pentru Mediafax. 

FULLSCREEN
Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Ce spune avocatul fostului ministru
  • /


related posts