Ce sfat le da Angelina Jolie fiicelor ei. Acesta ar putea fi motivul pentru care Shiloh se imbraca precum un baiat


Angelina Jolie a acordat recent un interviu in care a vorbit despre modul in care isi educa fiicele si care sunt lectiile de viata pe care Zahara (13 ani), Shiloh (11 ani) si Vivienne (9 ani) le-au invatat de la ea. 


Angelina Jolie este Ambasadorul Bunavointei din partea Natiunilor Unite de mai bine de 10 ani si calatoreste in intreaga lume, in scopuri caritabile. Recent, actrita a vizitat refugiaţii sirieni din Iordania si a fost insotita si de doua dintre fetele ei: Shiloh si Zahara. Desi au varste destul de fragede, fetele au ocazia sa invete deja ce presupune voluntariatul si actele de caritate. 


 

We LOVE Angelina Jolie and her kids! What a super mom! ???????? . . . #parenting #parentinghacks #parentingtips #parentinglife #parentingwin #angelinajoliekids #angelinajolie #angelinajoliepitt

A post shared by SingaporeMotherhood (@singaporemotherhood) on


 

#AngelinaJolie ✨ #shiloh #zahara

A post shared by Ayça KESER (@trendbrandlove) on


Spre deosebire de alte vedete, care isi rasfata excesiv copiii, vedeta incearca sa isi educe copiii astfel incat sa fie alturisti, solidari si sa gandeasca liber, sa lupte pentru ideile lor:  „Le spun fiicelor mele ca, ceea ce te separa de ceilalti este fix ceea ce vrei sa faci pentru ei. Oricine poate purta o rochie si un machiaj, numai ca mintea va fi ceea ce te defineste ca om. Afla cine esti, ce gandesti si ceea ce isi doresti. Si lupta pentru altii pentru a avea aceleasi libertati. O viata in care ii ajuti pe ceilalti este una care merita traita”

Angelina isi invata deja copiii despre cat de important este modul in care isi traiesc viata: „Ma gandesc cat de mult au luptat femeile pentru a ajunge la statutul de astazi si la egalitate. Totul conteaza, de la modul in care iti traiesti viata de zi cu zi si te educi in legatura cu drepturile tale, la solidaritatea cu alte femei din intreaga lume”. 

????♥️ #shilohjoliepitt #zaharajoliepitt

A post shared by FAN ACCOUNT (@theshilohjp) on


Cei 6 copii sunt lasati sa isi dezvolte personalitatea. Vedeta nu vrea sa intervina in niciun fel asupra deciziilor lor, chiar daca Shiloh vrea sa fie baiat si sa se imbrace masculin. Nu in ultimul rand, se pare ca niciunul dintre cei sase copii nu isi doreste sa fie actor. In schimb, sunt atrasi de muzica si limbi straine. Angelina a declarat: “I-am intrebat ce limbi straine vor sa invete. Shiloh invata khmer, o limba din Cambodgia, Pax se concentreaza pe vietnameza, Mad a inceput sa invete germana si rusa, Zahara vorbeste deja franceza, Vivienne vrea sa invete araba, iar Knox invata limbajul semnelor.“related posts