Ce surpriză le va face Regina Angliei Prințului Louis și Prințesei Charlotte de ziua lor


Prințul Louis își va sărbători ziua de naștere pe 23 aprilie, în timp ce sora sa, prințesa Charlotte, este născută pe 2 mai. Cei doi frați vor fi în continuare în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, dar Regina are un plan, astfel încât să nu rateze ziua lor de naștere. 


Regina are un „as” în mânecă pentru a-i surprinde pe strănepoții săi de ziua lor, potrivit comentatorilor regali.

Majestatea Sa dorește să se asigure că Prințesa Charlotte și Prințul Louis, copiii mai mici ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, nu ratează ziua lor de naștere în timpul izolării din cauza situației actuale. 

Louis va împlini doi ani pe 23 aprilie, în timp ce Charlotte își va sărbători a cincea zi de naștere pe 2 mai.

Se crede că Regina, în vârstă de 93 de ani, despre care se spune că a devenit destul de pusă la punct cu tehnologia, intenționează să sărbătorească zilele lor de naștere folosind videoconferință.

Acest lucru se întâmplă în timp se țara se află în mijlocul unui blocaj din cauza pandemiei de coronavirus.

Tinerii, precum și fratele mai mare Prințul George, au trimis deja „videoclipuri” pentru a păstra legătura cu bunicul lor Prințul Charles, precum și cu Regina, pe care o numesc afectuos „Gan Gan”.

Expertul regal Angela Mollard a declarat pentru podcastul ROYALS: 

„Deci, într-o săptămână și un pic cei doi vor sărbători ziua lor de naștere. Evident, nu vor putea avea prietenii invitați. Cunoscând-o pe Kate, ea ar avea un program întreg de lucruri pe care le poți face pentr o petrecere în timp ce te afli în izolare.”

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3

related posts

Modifică setările cookies