Ce titlu regal va primi copilul lui Meghan și Harry 


Fiecare nou membru al familiei regale britanice primește un titlu regal la naștere. În cazuri excepționale, titlul poate fi primit și mai târziu.

 


Palatul Kensington a anunțat azi vestea pe care o aștepta toată lumea: Prințul Harry și Ducesa de Sussex așteaptă primul lor copil.

Copilul va veni pe lume în primăvara lui 2019 și presa internațională a început deja să se întrebe deja ce titlu regal va primi urmașul lui Harry.

Experții în protocol britanic au declarat pentru Daily Mail că titlul pe care îl va primi copilul depinde de sexul pe care îl va avea. Astfel, dacă va fi băiețel, va primi titlul de Duce de Dumbarton. Dacă va fi fetiță, va purta titlul de Lady Mountbatten-Windsor. 

Protocolul britanic mai dictează că fetița va trebui să se căsătorească cu un Duce pentru a putea ajunge Ducesă. De asemenea, trebuie precizat că micuțul sau micuța nu va primi titlul de Prinț sau Prințesă decât dacă Regina nu va interveni personal pentru a schimba regulile. Regina a mai intervenit pentru schimbarea protocolului și cu alte ocazii, dar e foarte puțin probabil să intervină în acest caz particular pentru că nu a făcut asta nici pentru copiii lui William și Kate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This couple though ♥️ #trending #mrnmrs #meghanharry #instanation #peoplemagazinepakistan

A post shared by People Magazine Pakistan ™ (@peoplemagpakistan) on

Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al șaptelea în lina succesiunii la tron. 

 

related posts

Modifică setările cookies