Cea mai chic aparitie cu sutienul la vedere. Cum arata tinuta in care a impresionat actrita din "Pretty Little Liars"


Shay Mitchell este una dintre "micutele mincinoase" din serialul "Pretty Little Liars", care reuseste sa tina fanii cu ochii lipiti de ecran, de la episod la episod. Nici nu poate fi altfel, avand in vedere faptul ca grupul "mincinoaselor" este format din actrite foarte frumoase si diferite intre ele, in care se regasesc milioane de adolescente.


Shay Mitchell, in varsta de 29 de ani, joaca rolul lui Emily Fields, unul dintre personajele principale, avand parte din plin de mister, aventura si pericol, care le inconjoara.

Frumoasa bruneta impresioneaza insa si in viata reala, aparitiile sale fiind unele  cat se poate de chic, dar si foarte sexy.

De data aceasta, actrita de origine canadiana a fost fotografiata intr-o tinuta care i-a lasat sutienul la vedere, intr-o aparitie deloc vulgara. Shay a purtat o pereche de pantaloni de piele care i-au venit ca turnati pe picioarele lungi si o bluza alba care i-a lasat complet sutienul la vedere. Actrita s-a accesorizat cu un plic negru si o pereche de ochelari cu lentile inchise la culoare, alaturi de un colier de tip chocker si completand intregul look  cu ajutorul parului lung pe care l-a lasat dezlegat.


 


Shay pare sa fie o fana a acestui tip de tinute, de curand fiind fotografiata in timp ce purta o pereche de pantalloni de piele, sutien negru si bluza neagra, complet transparenta.

Shay este una dintre actritele care par sa fie din ce in ce mai urmarite, in ultima perioada, popularitatea sa fiind in crestere in special pe retele de socializare. Aparitiile sale sunt unele dintre cele mai sexy, Shay avand un corp care ii permite sa imbrace aproape orice tip de tinuta.

Tu ce parere ai, care dintre actritele din Pretty Little Liars este preferata ta?

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies