Cea mai cunoscuta "casnica" din lume, la 62 de ani. Uite cum arata acum Peggy Bundy


Timp de 10 ani, a jucat rolul lui Peggy Bundy, sotia lui Al din serialul "Familia Bundy". Katey Sagal e una dintre cele mai cunoscute actrite de televiziune din lume si o veterana in lumea showbizului american.


Cu o claie de par roscat, bijuterii masive si foarte multe haine mulate cu animal print - asa isi amintesc cei mai multi oameni de indragitul personaj Peggy Bundy din serialul american "Married...With Children". In prezent insa, actrita Katey Saga este departe de aceasta imagine.

La 62 de ani, vedeta este cat se poate de diferita de personajul care a facut-o celebra. Pare adepta stilului relaxat, prefera hainele casual-chic si isi "poarta" cu eleganta varsta. Chiar si la nivel de roluri ea a evoluat si accepta sa dea viata unor personaje care sa o puna si mai bine in valoare.

Din 2008, de pilda, actrita a revenit pe micile ecrane in rolul unei mame, respectiv Gemma Teller Morrow, in serialul dramatic "Sons Of Anarchy". Pentru acest rol, Katey a castigat un Glob de Aur in 2012. Apoi, a acceptat sa apara in serialele "The Bastard Executioner" si "Brooklyn Nine-Nine".

Actualmente, Katey Sagal arata ca o doamna chic de 62 de ani, care refuza interventiile estetice si isi accepta varsta in cel mai frumos mod cu putinta. Iata cum arata:

FULLSCREEN
Cea mai cunoscuta "casnica" din lume, la 62 de ani. Uite cum arata acum Peggy Bundy
  • /

related posts

Modifică setările cookies